Storitve

KAJ LAHKO ZA VAS STORIMO?

Ponujamo vam širok nabor storitev za osebna vozila, tovorna vozila, plovila in delovne stroje. Pred vsakim čipiranjem je potrebno opraviti diagnostiko vozila.

Diagnostiko vozila opravljamo z modernimi napravami, ki nam lahko razkrijejo napake v notranjosti vozila, ki na zunaj niso vidne. Tako lahko pravočasno odkrijemo morebitne okvare na zelo pomembnih delih avtomobila ki bi lahko prerastle v večje težave, ali pa ovirale nadaljnjo delo na avtomobilu.

Prav tako vam ponujamo rešitve na področju DPF filtrov, EGR ventilov, dušilnih loput, lambda zond, add-blue, topli vžig in splošnim težavam z avtoelektroniko

 

 

ZAKAJ SBS-TUNING?

  • Naša ekipa ima več kot 15 let izkušenj na področju chip tuning-a in avtoelektronike

  • 24 mesečna garancija na naše storitve

  • Uporabljamo samo preverjeno tehnologijo

  • V primeru da vozilo ni primerno za čip tuning ali podobne storitve, vam bomo te odsvetovali. Prav tako takega vozila ne bomo čipirali.

Čipiranje osebnih vozil

Chip tuning je posodobitev in optimizacija motorne elektronike. Namen optimizacije motorja je povečanje moči in navora, pri čemer zmanjšamo porabo in ohranimo zanesljivost motorja.

Reprogramiranje elektronike

Zakaj bi tvegali z nakupom rabljenega vozila? Pred nakupom vozilo pripeljete k nam, kjer ga podrobno pregledamo in odkrijemo morebitne skrite napake.

Čipiranje dostavnih vozil in delovnih strojev

CHIPTUNING ali ECOTUNING ponujamo tudi za dostavna vozila. Povečanje moči in navora, zmanjšanje porabe goriva.

Servis in popravilo avtoelektronike

Popravljamo vse vrste avtomobilske elektronike: Kodiranje avtoradija, topli vžig, airbag računalnikov, motornih računalnikov, parkini senzorji, alarmne naprave, popravilo inštalacije. lambda zonde, dušilne lopute.

V-MAX

Odstranjevanje elektronske blokade končne hitrosti.

Čipiranje plovil

Optimizacijo je možno izvesti pri večini dizelskih in bencinskih motorjih  katere krmili elektronska krmilna enota – motorni računalnik.

Back to top