Traktorji in delovni stroji

Povečanje moči za traktorje in delovne stroje

Storitve ponujamo za traktorje, delovne stroje in gozdarske stroje

Chip tuning

Chip tuning je posodobitev in optimizacija motorne elektronike. Namen optimizacije motorja je povečanje moči in navora, pri čemer zmanjšamo porabo in ohranimo zanesljivost motorja. Po chip tuningu se opazi bistvena razlika pri moči in zmanjšanju porabe goriva ob enakih pogojih vožnje oz. uporabe. Traktor ali delovni stroj doseže enako moč in navor že pri 100-300 obratih manj. Moč in navor se povečata od 10 do 30%.

ECO tuning

Moč motorja povečamo za 10-15% z primarnim namenom povečanje izkoristka motorja do te mere, da se poraba zmanjša.

 

od 350€ + ddv

Diagnostika

Diagnostika ter iskanje napak – elektronska diagnostika za traktorje. Ponujamo elektronsko diagnosticiranje napak z nasodobnejšo diagnostično opremo Texa NAVIGATOR TXT vseh znamk traktorjev, delovnih in gozdarskih strojev.

Diagnostika od 100€ + ddv

DPF

DPF servis – popravilo dpf sistemov pri traktorjih in delovnih strojih. Ponujamo vse rešitve z DPF filtrom (diagnostika, popravilo, čiščenje, zamenjava, odstranitev).

Dpf čiščenje od 350€ + ddv

Dpf odstranitev od  500€ + ddv

EGR/AGR

popravilo dpf sistemov pri traktorjih in delovnih strojih. Ponujamo vse rešitve z EGR ventilom (diagnostika, popravilo, čiščenje, zamenjava, odstranitev, izklop).

AdBlue

popravilo AdBlue SCR sistemov pri traktorjih, gozdarskih in delovnih strojih. Ponujamo vse rešitve z AdBlue sistemom (diagnostika, popravilo, čiščenje, zamenjava, odstranitev, izklop).

Delo na terenu

Veliki traktroji, gozdarski in delovni stroji, včasih ne dopuščajo možnosti vozilo pripeljati v delovnico, saj bi bili stroški prevoza preveliki. Za te primere je naša ekipa opremljena za delo na tereno. Ugodna doplačila za delo na terenu:

  • Maribor z okolico 20€ + ddv
  • do 50km cena 30€ + ddv
  • do 100km cena 50€ + ddv
  • več kot 100km po dogovoru
Back to top