Chiptuning osebna vozila

Povečanje moči sodobnih bencinskih in dizelskih motorjev

Ponujamo povečanje moči stopnje 1, 2 in 3 pri bencinskih in dizelskih motorjih.

Pri stopnji 1 (stage1) ponujamo zraven standardnega chip tuninga še:

  • stage1 standard
  • eco tuning
  • stage1 max
  • stage1 tovarniško

 

Za stopnje 2 in 3 več na strani Predelave stopnje 2 in 3

Vse modfikacije razvijamo in preverjamo sami, torej izdelamo svoje mape za vsako vozilo posebe.

Standard STAGE 1

Standard stage1 je priporočena optimizacija znotraj tovarniških toleranc komponent, kjer se programska oprema motorja spreminja s ciljem, da povečamo moči in navor motorja ter ohranimo trajnost komponent, ter porabo goriva ob enakem režimu vožnje.

Eco tuning

Stage1 eco tuning je optimizacija programske opreme motorja s ciljem zmanjšati porabo goriva. Predvsem se poveča tlak goriva in tlak turbine na nižjih obratih. Komponente so na nižjih obratih bolj obremenjene, kot pri standard stage1, kljub temu so vrednosti še vedno znotraj tovarniških toleranc.

STAGE1 maksimum

Stage1 maksimum je optimizacija vozila pri kateri dosegamo največjo možno moč, ki jo komponente še prenesejo. Dosežena moč je maksimalna še priporočljiva. Izkoriščena je vsa tovarniška toleranca.

STAGE 1 tovarniška

Tovarniški stage1 je možen za vsa vozila, za katera obstaja tovarniška močnejša različica motorja, ki se razlikuje samo po programski opremi ali pa tovarna ponuja stage1 tuning. V primeru tovarniškega tuninga se optimizacija programske opreme opravi po kar se da točnih tovarniških parametrih.  Dosežena moč je nižja od standard stage1 tuninga.

Baza tuning podatkov

V naši bazi tuning podatkov lahko poiščete vašo vozilo in preverite koliko moči lahko vaš avtomobil pridobi.

Back to top