Avtodomi

Povečanje moči pri avtodomih

Ponujamo povečanje moči stopnje 1 pri bencinskih in dizelskih motorjih.

Pri stopnji 1 (stage1) ponujamo zraven standardnega chip tuninga še:

  • stage1 standard
  • eco tuning
  • stage1 max
  • stage1 tovarniško

CHIPTUNING ali ECOTUNING ponujamo tudi za avtodome. Povečanje moči in navora, zmanjšanje porabe goriva.

Za več informacij in cene nas kontaktirajte na tel. 040/640-388 ali mail info@sbs-tuning.com 

Standard STAGE 1

Standard stage1 je priporočena optimizacija znotraj tovarniških toleranc komponent, kjer se programska oprema motorja spreminja s ciljem, da povečamo moči in navor motorja ter ohranimo trajnost komponent, ter porabo goriva ob enakem režimu vožnje.

Eco tuning

Stage1 eco tuning je optimizacija programske opreme motorja s ciljem zmanjšati porabo goriva. Predvsem se poveča tlak goriva in tlak turbine na nižjih obratih. Komponente so na nižjih obratih bolj obremenjene, kot pri standard stage1, kljub temu so vrednosti še vedno znotraj tovarniških toleranc.

STAGE1 maksimum

Stage1 maksimum je optimizacija vozila pri kateri dosegamo največjo možno moč, ki jo komponente še prenesejo. Dosežena moč je maksimalna še priporočljiva. Izkoriščena je vsa tovarniška toleranca.

STAGE 1 tovarniška

Tovarniški stage1 je možen za vsa vozila, za katera obstaja tovarniška močnejša različica motorja, ki se razlikuje samo po programski opremi ali pa tovarna ponuja stage1 tuning. V primeru tovarniškega tuninga se optimizacija programske opreme opravi po kar se da točnih tovarniških parametrih.  Dosežena moč je nižja od standard stage1 tuninga.

Back to top